Gå direkt till innehåll
B.Baby spelar på Andersbergsfestivalen den 1 juni

Pressmeddelande -

B.Baby spelar på Andersbergsfestivalen den 1 juni

B.Baby kommer till Andersbergsfestivalen den 1 juni. Det är gratis inträde till festivalen, som riktar sig till hela familjen. Sedan tidigare är Linnea Henriksson klar för festivalen.

Varje år i juni lockar Andersbergsfestivalen tusentals besökare till stadsdelens stora grönområde. Nu är det klart att rapparen B.Baby kommer till festivalen och blir avslutningsakten på stora scenen.

– Andersbergsfestivalen vänder sig till hela familjen och under dagen sker flera aktiviteter. B.Baby är en populär artist bland ungdomar och unga vuxna och därför passar han bra in i festivalens mix. Utöver detta är han en god förebild, säger Johan Björnqvist, urban utvecklare på HFAB.

Under hösten förra året släppte B.Baby singeln "Hjärta", som samplade Myra Granbergs hitlåt "Tills mitt hjärta går under". Låten nådde förstaplatsen på både svenska topp 50-listan och Sverigetopplistans singellista.

På årets festival spelar även Linnea Henriksson.

– Linnea har ett stort hjärta för Halmstad och berör många människor med sin musik. Det kommer att bli en fantastisk spelning, säger Johan Björnqvist.

HFAB har arrangerat Andersbergsfestivalen i många år, och besöksantalet har stigit för varje år

– Även i år hoppas vi på många besökare från hela Halmstad eftersom Andersbergsfestivalen är en fest för hela Halmstad. Det är ett perfekt tillfälle att se att Andersberg är ett fantastiskt fint område med många härliga människor, säger Johan Björnqvist.

Andersbergsfestivalen är en festival som arrangeras av HFAB, Halmstads kommun, Willhem och ABF.

Kontaktperson:

Johan Björnqvist, urban utvecklare på HFAB, telefon: 035-138457, 076-1409200

Pressbilder:

b.baby press – Dropbox

Linnea Henriksson

Ämnen

Kategorier

Regioner


Halmstads Fastighets AB ägs av Halmstads kommun. Bostadsbolaget omsätter cirka 900 miljoner kronor och har cirka 130 anställda. Fastigheterna, som består av cirka 11 000 lägenheter och 300 lokaler, värderas till drygt 13,5 miljarder kronor.

Kontakter

Sandra Troedson

Sandra Troedson

Presskontakt Kommunikationschef 035-14 02 33
Pernilla Söderkvist

Pernilla Söderkvist

Presskontakt Kommunikatör 035-14 02 33
Daniel Samuelsson

Daniel Samuelsson

Presskontakt Kommunikatör 035-14 02 33