Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

HFAB och Salon des Refusés visar konst vid äldreboenden och servicehus

Nu rullar HFAB-bussen mot äldreboenden och servicehus runt om i Halmstad. Vid bussen kan besökarna ta chansen att titta på en unik konstsatsning som HFAB arrangerar i samarbete med Salon des Refusés.

- Vi på HFAB vill berika människors liv genom att erbjuda dem närhet till konst och kultur. Kan inte människan komma till konsten, så ser vi till att konsten kommer till människan, konstaterar Helene Blomberg som är boinflytandechef på HFAB.
Under onsdagen 13 augusti har boende på Nyhems och Karl XI:s servicehem möjlighet att kika på konsten från Salon des Refusés sammanlagt 20 konstnärer. HFAB bjuder på fika.

Salon des Refusés drivs av en ideell arbetsgrupp med syfte att ta tillvara all den konst som skapas inför Vårsalongen i Halmstad
- HFAB arbetar gärna tillsammans med ideella organisationer för att främja deras arbete och därmed bidra till att fler människor erbjuds en mångfald av kulturberikande upplevelser, säger Helene Blomberg.

För mer information:

Helene Blomberg, 0705-251689, helene.blomberg@hfab.se

Ämnen


Halmstads Fastighets AB ägs av Halmstads kommun. Bostadsbolaget omsätter ca 700 mkr och har knappt 100 anställda. Fastigheterna, som består av cirka 10 000 lägenheter och lokaler, värderas till strax under 7 miljarder.

Kontakter

Sandra Troedson

Sandra Troedson

Presskontakt Kommunikationschef 035-14 02 33
Pernilla Söderkvist

Pernilla Söderkvist

Presskontakt Kommunikatör 035-14 02 33
Daniel Samuelsson

Daniel Samuelsson

Presskontakt Kommunikatör 035-14 02 33