Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Linnea Henriksson spelar på Andersbergsfestivalen

Artisten Linnea Henriksson kommer till Andersbergsfestivalen den 1 juni. Det är gratis inträde till festivalen, och den är öppen för alla.

Varje år i juni lockar Andersbergsfestivalen tusentals besökare till stadsdelens stora grönområde. Genom åren har flera folkkära artister stått på scenen under denna folkfest, och i år är Linnea Henriksson en av artisterna.

– Det här är en drömbokning för Andersbergsfestivalen. Linnea har ett stort hjärta för Halmstad och berör många människor med sin musik. Det kommer att bli en fantastisk spelning, säger Johan Björnqvist, urban utvecklare på HFAB.

HFAB har arrangerat Andersbergsfestivalen i många år. Efter pandemin har festivalen fått ett uppsving med tusentals besökare varje år. De senaste åren har folkkära artister som Hasse Andersson och Chris Kläfford uppträtt på festivalen.

– Även i år hoppas vi på många besökare från hela Halmstad eftersom Andersbergsfestivalen är en fest för hela Halmstad. Det är ett perfekt tillfälle att se att Andersberg är ett fantastiskt fint område med många härliga människor, säger Johan Björnqvist.

Andersbergsfestivalen är en festival som arrangeras av HFAB, Halmstads kommun, Willhem och ABF.

Kontaktperson:

Johan Björnqvist, urban utvecklare på HFAB, telefon: 035-138457, 076-1409200

För pressbilder, se United Stage

Ämnen

Regioner


Halmstads Fastighets AB ägs av Halmstads kommun. Bostadsbolaget omsätter cirka 900 miljoner kronor och har cirka 130 anställda. Fastigheterna, som består av cirka 11 000 lägenheter och 300 lokaler, värderas till drygt 13,5 miljarder kronor.

Kontakter

Sandra Troedson

Sandra Troedson

Presskontakt Kommunikationschef 035-14 02 33
Pernilla Söderkvist

Pernilla Söderkvist

Presskontakt Kommunikatör 035-14 02 33
Daniel Samuelsson

Daniel Samuelsson

Presskontakt Kommunikatör 035-14 02 33